ServiciiLabormed Miclea are contracte cu casele de asigurari de sanatate, permitând clientilor sa se bucure de facilitatile statutului de contribuabil la Fondul Asigurarilor Sociale de Sanatate. Laboratorul nostru a fost primul din judetul Arad care a obtinut standardul de calitate ISO15189/2007, fiind certificat de RENAR, inca din anul 2008. Laboratorul participa la studii clinice împreuna cu firme nationale si internationale din industria farmaceutica.

Dotarea laboratorului este de ultima generatie iar furnizorii de reactivi  si diagnostice sunt firme binecunoscute pe piata de specialitate, ale caror produse sunt de calitate certificata. A doua garantie a exactitatii rezultatelor este data de profesionalitatea personalului (medici, chimisti, biologi, asistente).

Laboratorul nostru ofera, pe fiecare buletin de analize, valorile normale ale fiecarui parametru investigat. Orice rezultat anormal trebuie discutat cu medicul care a solicitat analiza respectiva, singurul în masura sa o interpreteze în context clinic.
Acreditat RENAR
SR EN ISO 15189:2007
Certificat de Acreditare: LM 035/08
Tipuri de Analize Medicale
- Hematologie

- Biochimie

- Imunologie

- Microbiologie

- Hormoni

- Analize de urina

- Diagnostic virusologic hepatic

- Markeri tumorali


- Alte probe

Despre Noi
Contact
Servicii
Certificari
Compartimente
Home
...................................................................
© 2010 - Labormed Miclea Arad | Webdesign by INVENTO
Chestionar de Satisfactie

Sunteti multumit de serviciile noastre?
Da   
Nu   

Pe o scara de la 1 la 5 alegeti nivelul de satisfactie!
1 2 3 4 5
E-mail